Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tokanın koptuğunu görmek

Rüyada tokanın koptuğunu görmek

Rüyada tokanın koptuğunu görmek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına tabir olunur.

Rüyada tokanın koptuğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı bazı ilişkileriniz umut vaat ediyor.

Rüyada saçlarına toka takmak insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, onu doyasıya yaşayacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi toka görmek sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine işaret eder.

Rüyada tokalaşıp öpmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine delalettir.

Rüyada saça toka takmak parasının her zaman bereketli olacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada yeşil toka almak sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada sarı toka takmak ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tel toka toplamak aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına inanılır.

Rüyada biriyle tokalaştığını görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, zenginliğe, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments