Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tel toka toplamak

Rüyada tel toka toplamak

Rüyada tel toka toplamak zor bir durumda kalacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, arabuluculuk yapılacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tel toka toplamak gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin uzaklaşması, bir yerlere gitmesi ya da sizinle ters düşüncelere girerek yollarınızı ayirması olasıdır.

Rüyada tel toka toplamak sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına tabir olunur.

Rüyada tel toka takmak hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına alamet etmektedir.

Rüyada tel toka bulmak istediği başarıya kavuşacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah tel toka görmek çaresiz ve çözümsüz kalacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada tel toka almak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine delalet eder.

Rüyada tel toka görmek eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına işarettir.

Rüyada tel toka çalmak ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada saç tel toka takmak gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments