Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tokalaşıp öpmek

Rüyada tokalaşıp öpmek

Rüyada tokalaşıp öpmek olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, canla başla çalışacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, doğru kararların alınacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına alamet eder.

Rüyada tokalaşıp öpmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz tam tersine, size aşık olabilirler.

Rüyada tokalaşıp öpmek işlerinde verimsiz hale geleceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, güzel bir hayat geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah toka almak yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada saçlarına toka takmak dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına inanılır.

Rüyada altın toka takmak sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi saç tokası görmek zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş toka görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, sıkıntı yükleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada tokalar görmek zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine inanılır.

Rüyada küpe toka görmek şansının ve kısmetinin de açılacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments