Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah toka almak

Rüyada siyah toka almak

Rüyada siyah toka almak nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına alamet eder.

Rüyada siyah toka almak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek yada bilmeyerek, parayla ilgili bir işinizi engellemesi mümkündür.

Rüyada siyah lastik toka görmek sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, kalp kırmayacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına işarettir.

Rüyada siyah toka almak aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına alamet eder.

Rüyada siyah tel toka görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah saç tokası görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, dertlerin aşılacağına işarettir.

Rüyada siyah toka görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah toka takmak iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, evliyseniz eşle iyi geçime, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada firkete toka görmek hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine alamet eder.

Rüyada birine toka vermek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments