Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toka taktığını görmek

Rüyada toka taktığını görmek

Rüyada toka taktığını görmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, yükünün hafifleyeceğine, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toka taktığını gördüyseniz:

  • Doğru strateji geliştirmeniz direnç gösterilmesi durumunda hazırlıklı olmanızı sağlayabilir.

Rüyada saçına toka taktığını görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, endişelerin biteceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına işarettir.

Rüyada toka taktığını görmek sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine rivayet eder.

Rüyada tel toka görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurdaleli toka görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine delalet eder.

Rüyada mor toka görmek projenin gerçekleştirileceğine, masabaşı bir işe girileceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına yorulur.

Rüyada tokalaştığını görmek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, sağlıklı bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada tel toka toplamak hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada toka vermek üzüleceğine ve kırılacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, kişinin elindekilerinden de olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments