Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçına toka taktığını görmek

Rüyada saçına toka taktığını görmek

Rüyada saçına toka taktığını görmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, vefa göstereceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına delalettir.

Rüyada saçına toka taktığını gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya güven sorunları bazı kişilerden uzaklaşmanıza veya aranıza mesafe koymanıza neden oluyor.

Rüyada saçına toka taktığını görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada toka taktığını görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada siyah saç tokası görmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine delalettir.

Rüyada kırmızı saç tokası görmek haneye nifak gireceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine yorulur.

Rüyada saç tokası görmek rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına inanılır.

Rüyada kırık saç tokası görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi saç tokası görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına işarettir.

Rüyada beyaz saç tokası görmek herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments