Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor toka görmek

Rüyada mor toka görmek

Rüyada mor toka görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına yorulur.

Rüyada mor toka gördüyseniz:

  • Yanlış anlama veya yönlendirilme maddi kayıplara ya da yanlış finansal kararlara neden olabilir.

Rüyada mor toka görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada fiyonklu toka görmek aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına delalet eder.

Rüyada bir erkekten toka almak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, yapılan planların alt üst olacağına rivayet eder.

Rüyada tokanın koptuğunu görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırılan toka görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına inanılır.

Rüyada taç toka görmek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişinin bundan zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafaya toka takmak sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, işin düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada rengarenk tokalar görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments