Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç tokası almak

Rüyada saç tokası almak

Rüyada saç tokası almak herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada saç tokası almak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için daha fazla zaman harcamalısınız.

Rüyada saçlarına toka takmak iyi hissedeceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine işarettir.

Rüyada saça toka takmak yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına inanılır.

Rüyada saç tokası vermek sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, başarısının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli saç tokası görmek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına işaret eder.

Rüyada saç tokası hediye almak yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, kasasının ağırlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçına toka takmak rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz saç tokası görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi saç tokası görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, iş hayatında zarar edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments