Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küpe ve toka görmek

Rüyada küpe ve toka görmek

Rüyada küpe ve toka görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada küpe ve toka gördüyseniz:

  • Aşırı iyimserlikten kaçının.

Rüyada toka küpe görmek edilen duaların karşılığını bulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine delalet eder.

Rüyada küpe toka görmek günlerini bunun için harcayacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada küpe ve toka görmek tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı toka takmak rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına inanılır.

Rüyada altın toka takmak geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine yorulur.

Rüyada sarı toka görmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına işaret eder.

Rüyada kelebek toka görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine yorulur.

Rüyada tokanın kırılması görmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments