Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toka küpe görmek

Rüyada toka küpe görmek

Rüyada toka küpe görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, mal kayıpları da yaşayacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada toka küpe gördüyseniz:

  • Alacağınız kötü bir haber moralinizi bozabilir.

Rüyada küpe toka görmek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada toka küpe görmek yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, hafifleyeceğine, siparişlerinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada küpe ve toka görmek hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, olaylı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada saçında toka görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah toka takmak her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına alamet eder.

Rüyada toka taktığını görmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, küskünlüklerin oluşacağına delalettir.

Rüyada siyah tel toka görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, para sahibi olacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı toka takmak kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments