Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine toka almak

Rüyada birine toka almak

Rüyada birine toka almak miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, mutluluğunun daim olacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine toka almak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada tokalı kemer görmek uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık toka görmek üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada toka takmak iş kaybı yaşanacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada tokalaşıp öpmek toplumda iyi bir yer edineceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü toka görmek yapacağı planların altüst olacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine delalet eder.

Rüyada saç tokası vermek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada firkete toka görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine alamet eder.

Rüyada biriyle tokalaştığını görmek işini büyüteceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments