Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toka toplamak

Rüyada toka toplamak

Rüyada toka toplamak elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada toka toplamak gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurabilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada tel toka toplamak geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada toka toplamak her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada saç tokası toplamak malının, parasının ve makamının artacağına, maddi açıdan ferahlayacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına delalettir.

Rüyada lastik toka görmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık saç tokası görmek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, esenleyeceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada toka yutmak anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada biriyle tokalaştığını görmek işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada siyah toka görmek eşler arasında bir soğukluk olacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments