Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patates tohumu görmek

Rüyada patates tohumu görmek

Rüyada patates tohumu görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sorunların teker teker aşılacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada patates tohumu gördüyseniz:

  • Yaptığınız çalışmaların karşılığını görmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada patates tohumu görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada lahana tohumu görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada biber tohumu ekmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Rüyada karpuz tohumu görmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada marul tohumu görmek çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına inanılır.

Rüyada süpürge tohumu görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına alamet eder.

Rüyada tarlada tohum ekmek gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada meyve tohumu ekmek kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments