Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tohum ekmek görmek

Rüyada tohum ekmek görmek

Rüyada tohum ekmek görmek bereket ve zenginliğe kavuşacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, geçecek güzel bir ömre, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tohum ekmek gördüyseniz:

  • Sadece duygusal nedenlerle hareket etmeniz doğru olmayabilir.

Rüyada sebze tohumu ekmek moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada soğan tohumu ekmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına rivayet eder.

Rüyada gül tohumu ekmek rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına inanılır.

Rüyada tarlaya tohum ekmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, büyük takdir toplanacağına rivayet eder.

Rüyada meyve tohumu ekmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, huzurunun bozulacağına rivayet eder.

Rüyada saksıya tohum ekmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, iş ve mekan değiştireceğine, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada domates tohumu ekmek kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mantar tohumu ekmek dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments