Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada marul tohumu görmek

Rüyada marul tohumu görmek

Rüyada marul tohumu görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına delalet eder.

Rüyada marul tohumu gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi ya da işinizi ilgilendiren konularda güvensizlik sorunu ortaya çıkabilir.

Rüyada marul tohumu görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden marul almak kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada marul koparmak uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada pazardan marul almak şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Rüyada marul ve yeşillik görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada maydanoz marul görmek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada marul salatası yediğini görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok büyük adımlar atılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada marul dikmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments