Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tohum sulamak

Rüyada tohum sulamak

Rüyada tohum sulamak art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada tohum sulamak gördüyseniz:

  • Basit bir işlem bile içinden çıkılmaz anlaşmazlıklar haline girebilir.

Rüyada tohum sulamak işlerinde başarısızlığa düşeceğine, iyi huylar edineceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çim tohumu görmek her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına tabir olunur.

Rüyada tohum ekildiğini görmek her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada toprağa tohum ekmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada tohum ekmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine inanılır.

Rüyada bitki tohumu görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına inanılır.

Rüyada keten tohumu görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, şanssızlık yaşanacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına yorulmaktadır.

Rüyada salatalık tohumu ekmek korkulan bir şeyin başa geleceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments