Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maydanoz tohumu görmek

Rüyada maydanoz tohumu görmek

Rüyada maydanoz tohumu görmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya alamet eder.

Rüyada maydanoz tohumu gördüyseniz:

  • Gelişmelerin tam ortasında işe yarar bir plan yapabilmek zor olabilir veya her şey göründüğü kadar basit veya karmaşık olmayabilir.

Rüyada maydanoz tohumu ekmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, alım zorluğu yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada maydanoz tohumu görmek bir işe soyunacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine işarettir.

Rüyada yeşil soğan ve maydanoz görmek maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına tabir olunur.

Rüyada tarlada maydanoz görmek güzel bir iş fırsatına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke yorulur.

Rüyada ekmek arası maydanoz yemek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye işaret eder.

Rüyada birine maydanoz vermek yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada maydanoz yerken görmek sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına delalettir.

Rüyada dişinde maydanoz görmek çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments