Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tişört çıkarmak

Rüyada tişört çıkarmak

Rüyada tişört çıkarmak yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, para kazanmasına da vesile olacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tişört çıkarmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara varmak veya belli konularda durumunuzu ya da duruşunuzu netleştirmek istiyorsanız gereken koşullar yüzünü gösterebilir.

Rüyada tişört çıkarmak kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah tişört görmek bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı tişörtlü erkek görmek birçok firmadan iş teklifi geleceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz tişört giydiğini görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, yanlışlara düşeceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil tişört görmek yol kat edeceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada tişörtün yırtıldığını görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, elindeki malların gideceğine tabir olunur.

Rüyada tişört hediye almak çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada tişört koklamak ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments