Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tişört hediye almak

Rüyada tişört hediye almak

Rüyada tişört hediye almak hayallerindeki insanla karşılaşacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, hasta ise şifa bulacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tişört hediye almak gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla ya da kurumsal firmalarla ilgili konularda veya seyahatler esnasında ertelemeler ya da aksilikler yaşanabilir.

Rüyada hediye tişört almak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına yorulur.

Rüyada tişört hediye almak elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına yorulur.

Rüyada tişört hediye etmek ihanet dolu bir işe girileceğine, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada lekeli tişört görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz renk tişört görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil tişört görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tişört satın almak rahat bir hayat süreceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, borçların kapanacağına delalettir.

Rüyada tişörtünün yırtıldığını görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments