Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil tişört görmek

Rüyada yeşil tişört görmek

Rüyada yeşil tişört görmek bereketin geleceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil tişört gördüyseniz:

  • Hemen paniğe kapılmayın.

Rüyada yeşil tişört görmek okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil tişört giymek hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine yorulur.

Rüyada yeşil tişört giydiğini görmek yüzlerin asılacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil tişörtlü birini görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına işaret eder.

Rüyada renkli tişörtler görmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada yırtık tişört görmek çok sevileceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi tişört giydiğini görmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, araba alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor tişört giymek hayatının alt üst olacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments