Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tişört koklamak

Rüyada tişört koklamak

Rüyada tişört koklamak büyük paralar kazanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada tişört koklamak gördüyseniz:

  • Çok fazla konuşmak veya gereksiz konuşmaları dinlemek yerine uygulayıcı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada tişört koklamak geçim kaygısı duymayacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek tişörtü görmek kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı tişörtlü birini görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı tişörtlü erkek görmek sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada turuncu tişört giymek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına işaret eder.

Rüyada lacivert tişört giymek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz tişörtlü erkek görmek geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz tişört giydiğini görmek ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments