Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnaklarını törpülemek

Rüyada tırnaklarını törpülemek

Rüyada tırnaklarını törpülemek şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, gelirinin azalacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnaklarını törpülemek gördüyseniz:

  • Size değerli tavsiyelerde bulunabilecek kişilerle irtibata geçebilirsiniz.

Rüyada tırnakları törpülemek yeni bir hayata adım atılacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağını törpülemek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnak törpülemek rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada tırnak törpülediğini görmek problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, onları rahat ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnak kesmek törpülemek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnaklarını törpülemek dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak tırnağı törpülemek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, büyük sorunların yaşanacağına, rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tırnaklarını törpülemek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, stresten uzaklaşılacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments