Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnak törpülemek

Rüyada tırnak törpülemek

Rüyada tırnak törpülemek çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, onların mutlu haberlerini alacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnak törpülemek gördüyseniz:

  • Evinizde iş konuşabilir, çevrenizdeki kişilerin tepkisini çekebilir veya fikrini alabilirsiniz.

Rüyada ayak tırnağını törpülemek işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, ortaklı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada tırnaklarını törpülemek sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak tırnağı törpülemek faydalı şeyler yapacağına, kısmetlerinin de kapanacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına rivayet eder.

Rüyada tırnakları törpülemek hayırlı haberler alınacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, mutluluğunun daim olacağına delalet eder.

Rüyada tırnak törpülemek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada ayak tırnaklarını törpülemek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine delalettir.

Rüyada tırnak kesmek törpülemek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada tırnak törpülediğini görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, kişinin her daim iyi anılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments