Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnak kusmak

Rüyada tırnak kusmak

Rüyada tırnak kusmak uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada tırnak kusmak gördüyseniz:

  • Gerçekler ya da ele geçen bilgiler oyunun kurallarının değişmeye başladığını görmenizi sağlayabilir.

Rüyada tırnak kusmak dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada salatalık kusmak ekmeğinin artacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada boncuk kusmak dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine delalettir.

Rüyada içtiği ilacı kusmak kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırık cam kusmak maddi olarak kolaylık içinde olacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine delalet eder.

Rüyada pilav kusmak yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine işarettir.

Rüyada tiksinip kusmak zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ciğerlerini kusmak üzüleceğine ve borçlanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments