Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pilav kusmak

Rüyada pilav kusmak

Rüyada pilav kusmak çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada pilav kusmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilşikilerinizle ilgili bir tatminsizlik içinde olabilirsiniz.

Rüyada pirinç pilavı kusmak karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pilav kusmak işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada birinin kan kusmak hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, yüksek bir makamı olacağına, küslerin ve dargınların barışacağına delalettir.

Rüyada altın kusmak çok büyük miktarda kazanç getireceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ağızdan et kusmak iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, kendisine uğur getireceğine, üzgün ve hasta olacağına işaret etmektedir.

Rüyada salatalık kusmak borçlarının biteceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken kusmak deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada buğday kusmak kişinin keyfinin yerine geleceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments