Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık cam kusmak

Rüyada kırık cam kusmak

Rüyada kırık cam kusmak çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada kırık cam kusmak gördüyseniz:

  • Hemen her şeyi gereğinden çok abartma eğilimlerindesiniz.

Rüyada cam kırıkları kusmak kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, kazancının her geçen gün artacağına delalet eder.

Rüyada cam kırığı kusmak büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, herkesin yardımına koşacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına inanılır.

Rüyada kırık cam kusmak iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam parçası kusmak mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam kusmak geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, şansının kendinden yana olacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada cam parçaları kusmak herkesin önünde olacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada kırık cam atmak konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada cam kırıkları yutmak yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments