Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hediye çeki görmek

Rüyada hediye çeki görmek

Rüyada hediye çeki görmek zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, beklenmedik kapıların açılmasına, rakiplerin başarı kazanacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine inanılır.

Rüyada hediye çeki gördüyseniz:

  • Dost çevrenizde aranılıyorsunuz.

Rüyada hediye çeki görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, rızkının kesilmeyeceğine, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada hediye çeki almak oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Rüyada çekilmiş fındık görmek düşmanlar ile mücadele edeceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine delalet eder.

Rüyada fotoğrafının çekildiğini görmek yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine rivayet eder.

Rüyada dişi çekilmek işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine inanılır.

Rüyada fotoğraf çekilmek istemek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine işaret eder.

Rüyada videoya çekilmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının fotoğraf çekildiğini görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments