Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağa parlatıcı görmek

Rüyada tırnağa parlatıcı görmek

Rüyada tırnağa parlatıcı görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnağa parlatıcı gördüyseniz:

  • Kısa süreli rahatsızlıklara neden olabilecek problemleri görmezden gelmelisiniz.

Rüyada ayak tırnağı sökmek eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, saygınlık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boyalı tırnak görmek sağlık problemleri içinde olacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak tırnağı koparmak aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada ayak tırnağı kestiğini görmek kara kara düşüneceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, onlara doyasıya sarılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil tırnak görmek çok büyük miktarda para kazanacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada el tırnaklarını kesmek birçok firmadan iş teklifi geleceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnak atmak sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına delalettir.

Rüyada büyük tırnak görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments