Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyalı tırnak görmek

Rüyada boyalı tırnak görmek

Rüyada boyalı tırnak görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sağlığından olacağına, hanesine bolluk geleceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boyalı tırnak gördüyseniz:

  • Size söz verilen birşeyi elde edebilmek için büyük bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada tırnaklarını boyalı görmek belli bir kazanç elde edileceğine, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına rivayet eder.

Rüyada boyalı tırnak görmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçı sarı boyalı görmek kazancın artacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada pembe boyalı ev görmek çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, işlerini toparlayacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözüne mavi boya görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçın kızıla boyandığını görmek huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun ve boyalı saç görmek koltuğunun da yükseleceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç boyalı görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments