Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafayı tıraş etmek

Rüyada kafayı tıraş etmek

Rüyada kafayı tıraş etmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafayı tıraş etmek gördüyseniz:

  • Kaldıramayacağınız görevler üstlenebilir veya sözlerinizin arkasında duramayabilirsiniz.

Rüyada kafayı tıraş etmek idealist davranacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada koltuk altını tıraş etmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına inanılır.

Rüyada kolu tıraş etmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin sakal tıraşı olduğunu görmek rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına delalettir.

Rüyada saçı tıraş etmek masraflarının azalacağına, rahata erileceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeği tıraş etmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına işaret eder.

Rüyada kendi saçını makinayla tıraş etmek çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadını tıraş etmek olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments