Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsahlarla yüzmek

Rüyada timsahlarla yüzmek

Rüyada timsahlarla yüzmek daha fazla yakınlaşacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, bazen fakirlik görüleceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada timsahlarla yüzmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hakkındaki fikirlerinizi ya da duygularınızı sır olarak tutmanız size şiddetli şekilde geri dönebilir.

Rüyada timsahlarla yüzmek alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada timsah derisi yüzmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, daha çok iş yapacağına, daima ona hürmet göstereceğine yorulur.

Rüyada timsahın yüzdüğünü görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, çok büyük hayır duası alınacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada timsahla yüzmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına inanılır.

Rüyada timsahı karada görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada büyük timsah görmek sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş timsah görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada timsah resmi görmek sıkıntılarının hafifleyeceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments