Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük timsah görmek

Rüyada büyük timsah görmek

Rüyada büyük timsah görmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine delalet eder.

Rüyada büyük timsah gördüyseniz:

  • İşyerinizde güvendiğiniz bir kişi sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Rüyada büyük bir timsah görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ona yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük timsah görmek hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı timsah görmek mubah olmayan yollara sapacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, şan şöhret kazanacağına yorulur.

Rüyada yavru timsah öldürmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine delalet etmektedir.

Rüyada timsah ve köpek görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, evdeki nimetin çoğalacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada timsahı öldürmek bazı ortaklıklar kuracağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada bebek timsah görmek ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına işarettir.

Rüyada timsah sahibi olmak dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments