Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsah kafası görmek

Rüyada timsah kafası görmek

Rüyada timsah kafası görmek hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, elindekileri de yitireceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına inanılır.

Rüyada timsah kafası gördüyseniz:

  • İçinizde beslediğiniz duygu, niyet ya da özlemlerinizi gidermenize yardım edebilecek acil adımlar atmanız gerekiyor.

Rüyada timsah kafası görmek kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına işarettir.

Rüyada çok timsah görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, rızkının da genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada timsah pişirmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına işaret eder.

Rüyada timsahı suya atmak kötü bir duruma düşürüleceğine, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, daha şık mekanlarda eğleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil timsah öldürmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine delalettir.

Rüyada timsahın yılanı yediğini görmek rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, gelirinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada timsaha binmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına inanılır.

Rüyada timsah sevmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments