Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah tilki görmek

Rüyada siyah tilki görmek

Rüyada siyah tilki görmek çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına tabir olunur.

Rüyada siyah tilki gördüyseniz:

  • Tamamen tesadüfi bir olay özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren bir konuya olumlu bir ivme kazandırabilir.

Rüyada siyah tilki görmek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine yorulur.

Rüyada tilki tarafından kovalanmak eşiyle arasına nifak sokulacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada tilkinin kovaladığını görmek çalışmalarının artacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada tilki kurt görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı tilki görmek gamsız bir hayat süreceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş tilki görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine delalet eder.

Rüyada yavru tilki görmek esenliğe kavuşacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine inanılır.

Rüyada tilki ve köpek görmek karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments