Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tığ almak

Rüyada tığ almak

Rüyada tığ almak garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına, aile hayatının hayır getireceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, maddi kayıpların olacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tığ almak gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Rüyada kırık tığ görmek büyük tartışmalara gireceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tığ batırmak kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tığ işi görmek iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına, ticarette yol katedeceğine tabir olunur.

Rüyada tığ görmek eve kapanıp, kendine döneceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada tığla dantel örmek kazancın yar yarıya düşeceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, huzurunun artacağına alamet eder.

Rüyada tığın kırıldığını görmek bereketli bir yaşama sahip olunacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada tığ almak kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tığ bulmak çaresiz durumlarda kalacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments