Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tığın kırıldığını görmek

Rüyada tığın kırıldığını görmek

Rüyada tığın kırıldığını görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada tığın kırıldığını gördüyseniz:

  • Duygusal ilişikilerinizle ilgili bir tatminsizlik içinde olabilirsiniz.

Rüyada tığın kırıldığını görmek zahmete düşeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tığ görmek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, doğru haber almaya, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada tığ toplamak sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına tabir olunur.

Rüyada tığ battığını görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına alamet eder.

Rüyada tığ bulmak ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada tığ batırmak sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, hatalarını fark edeceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine delalettir.

Rüyada tığ işi görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tığla dantel örmek kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hayırlı bir sürece girileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments