Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tığ görmek

Rüyada tığ görmek

Rüyada tığ görmek verilen kararların geri çekileceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tığ gördüyseniz:

  • Daha dikkatli olmalılar.

Rüyada dantel tığı görmek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına tabir olunur.

Rüyada tığ battığını görmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine inanılır.

Rüyada tığ bulmak son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tığla örgü örmek bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına rivayet eder.

Rüyada tığın kırıldığını görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine, bol nimete kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tığ batırmak işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada tığ toplamak vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada tığla dantel örmek dileklerinin yerine geleceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments