Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tığ bulmak

Rüyada tığ bulmak

Rüyada tığ bulmak şansının bir ömür yaver gideceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, malın bereketinin artmasına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, iyi zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tığ bulmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize kulak vermeniz durumunda sizi daha fazla memnun edebilecek kararlar alabilir veya belli konularda doğru yöne sapabilirsiniz.

Rüyada tığ bulmak büyük adımlar atılacağına, hedeflerine kavuşacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kırık tığ görmek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına işarettir.

Rüyada tığ işi görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına işarettir.

Rüyada tığ battığını görmek yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada tığ batırmak tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tığı görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada tığ almak zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına tabir olunur.

Rüyada tığla örgü örmek maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments