Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tığ batırmak

Rüyada tığ batırmak

Rüyada tığ batırmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine tabir olunur.

Rüyada tığ batırmak gördüyseniz:

  • Kendinizi ciddi bir krizin içinde bulabilirsiniz.

Rüyada tığ batırmak şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada tığ görmek canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine delalettir.

Rüyada kırık tığ görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına delalettir.

Rüyada tığı görmek eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine tabir olunur.

Rüyada tığ işi yapmak çok mutlu günler geçireceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada tığ bulmak mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına inanılır.

Rüyada tığla dantel örmek işlerin aksamayacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tığ battığını görmek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments