Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tezgah açmak

Rüyada tezgah açmak

Rüyada tezgah açmak elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, kızına daima sahip çıkacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine işarettir.

Rüyada tezgah açmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemekten veya yeni kişilerle bir araya gelmekten çekinmemelisiniz.

Rüyada pazarda tezgah açmak rahatının kaçacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına alamet eder.

Rüyada tezgah açmak evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına delalettir.

Rüyada balık tezgahı görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına işarettir.

Rüyada tezgah silmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mutfak tezgahını temizlemek insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına yorulur.

Rüyada tezgahtan balık satın almak yükünün azalacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz tezgah görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tezgahta balık görmek evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments