Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık tezgahı görmek

Rüyada balık tezgahı görmek

Rüyada balık tezgahı görmek çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, hak yemeyeceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, prestij kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada balık tezgahı gördüyseniz:

  • Enerji fazlanızı yürüyüşlere çıkarak ya da spor yaparak atabilirsiniz.

Rüyada tezgahtan balık satın almak suç işleyeceğine, başarısının artacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada balıkçı tezgahı görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada balık tezgahında balık görmek küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada balık tezgahı görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına işaret eder.

Rüyada tezgahta balık görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tezgahta canlı balık görmek iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada mermer tezgah görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, zor bir işe girileceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına alamet etmektedir.

Rüyada mutfak tezgahı temizlemek sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments