Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tezgah görmek

Rüyada beyaz tezgah görmek

Rüyada beyaz tezgah görmek çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, şansının kendinden yana olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada beyaz tezgah gördüyseniz:

  • Sonuçlar, sizin yolunuzda gitmeleri durumunda oluşacak sonuçlardan daha da iyi olabilir.

Rüyada beyaz tezgah görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada halı dokuma tezgahı görmek eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, rahat bir hayat sağlayacağına, isabetli kararlar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada mutfak tezgahını temizlemek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mutfak tezgahı görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine işaret eder.

Rüyada mutfak tezgah görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına rivayet eder.

Rüyada tezgah silmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, yaşamdan istediklerini alacağına tabir olunur.

Rüyada balık tezgahında balık görmek ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, gitmediği yerlere gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada manav tezgahı görmek kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments