Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tezgah silmek

Rüyada tezgah silmek

Rüyada tezgah silmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tezgah silmek gördüyseniz:

  • Özgürlüklerinizi kısıtlayan veya çok fazla talebi olan kişiler olabilir.

Rüyada tezgah silmek başarısının düşeceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine işarettir.

Rüyada balık tezgahında balık görmek onu uyaracağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada halı tezgahı görmek şansının döneceğine, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tezgah görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tezgahta canlı balık görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, huzurun bozulacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada tezgahtan balık satın almak atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mutfak tezgahı temizlemek kazanç kapılarının açılacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa rivayet etmektedir.

Rüyada mutfak tezgahı görmek kısa süre içinde yalnız kalınacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments