Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazarda tezgah açmak

Rüyada pazarda tezgah açmak

Rüyada pazarda tezgah açmak rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada pazarda tezgah açmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki arkadaşlarınızdan biraz uzaklaşarak kafanızı dinlemeyi tercih edebilirsiniz.

Rüyada pazarda tezgah açmak zor günlerde insanlara yardım edeceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına tabir olunur.

Rüyada tezgah açmak ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, hayırlı bir evlat olacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine inanılır.

Rüyada mutfak tezgahının kırıldığını görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada halı tezgahı görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sebze tezgahı görmek kendinden emin adımlar atacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına yorulur.

Rüyada mermer tezgah görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, zenginliğinin artacağına alamet eder.

Rüyada takı tezgahı görmek rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balık tezgahı görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments