Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tezekli bal görmek

Rüyada tezekli bal görmek

Rüyada tezekli bal görmek rahat şekilde geçineceğine, yanlış yatırımlar yapılacağına, darlanacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tezekli bal gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizin beğeninizi kazanmak için çırpınan, bir sürü kimse olabilir.

Rüyada tezekli bal görmek kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada yaş tezek görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, üzüleceğine, ağlayacağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına işaret eder.

Rüyada inek tezeği görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada tezeğe basmak müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tezek temizlemek başarılı olacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada tezek görmek rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru tezek görmek uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, güzel günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyun tezeği görmek çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, zorluklarının biteceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments