Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tezeğe düşmek

Rüyada tezeğe düşmek

Rüyada tezeğe düşmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada tezeğe düşmek gördüyseniz:

  • Bir iş birliğinizde ipleri elinizde tutmanız gerekiyor.

Rüyada tezeğe düşmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, güvensizlik duymaya inanılır.

Rüyada hayvan tezeği görmek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tezek basmak daha rahat para kazanacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru tezek görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine inanılır.

Rüyada tezeğe batmak amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, dinde bilginleşeceğine, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına inanılır.

Rüyada tezek görmek başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine delalettir.

Rüyada tezek yakmak mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına işaret eder.

Rüyada yaş tezek görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments