Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teyzesinin kızını görmek

Rüyada teyzesinin kızını görmek

Rüyada teyzesinin kızını görmek uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, sağlığının kötüye gideceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada teyzesinin kızını gördüyseniz:

  • Doğru bilgilendirilmeniz durumunda kazanan taraf olabilirsiniz.

Rüyada teyze kızıyla öpüşmek uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada teyzemin kızını görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, bunu şeref sayacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada teyzesinin kızını görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada teyze kızını öpmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, işlerini boşvereceğine delalet etmektedir.

Rüyada teyzenin kızını görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada teyze ve teyze kızı görmek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine inanılır.

Rüyada teyze kızına sarılmak kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, geleceğinin parlak olacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş teyze kızını görmek ana baba duası alınacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments