Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teyze kızına sarılmak

Rüyada teyze kızına sarılmak

Rüyada teyze kızına sarılmak elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına alamet eder.

Rüyada teyze kızına sarılmak gördüyseniz:

  • Meslek hayatınız başta olmak üzere bütün ilişkilerinizde açıklığa yer vermeli, gizlilikten kaçınmalısınız.

Rüyada teyze kızına sarılmak yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, müjdeli bir haber alacağına işarettir.

Rüyada teyze kızıyla evlenmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına işaret eder.

Rüyada teyze ve kızını görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada teyzesinin kızını görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada teyze kızıyla öpüşmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş teyze kızını görmek rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, duraklama yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada teyze kızı görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada teyze kızına aşık olmak çok sıkıntılı bir hal alacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments