Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teyze kızıyla öpüşmek

Rüyada teyze kızıyla öpüşmek

Rüyada teyze kızıyla öpüşmek maddi anlamda rahatlamaya, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, iş kaybı yaşanacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına işaret eder.

Rüyada teyze kızıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler yeterince dikkat ettiğinizin farkında olmadan hareket edebilirler.

Rüyada teyze ve kızını görmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada teyze ve teyze kızı görmek o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına işarettir.

Rüyada ölmüş teyze kızını görmek işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada teyzemin kızını görmek yiyip içeceğine, evlatlarından hayır bulacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada teyze kızıyla evlenmek maddi zararını karşılayacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Rüyada teyze kızını öpmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına işarettir.

Rüyada teyze kızıyla öpüşmek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada teyzesinin kızını görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, evine bereket geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments