Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teyze ve teyze kızı görmek

Rüyada teyze ve teyze kızı görmek

Rüyada teyze ve teyze kızı görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada teyze ve teyze kızı gördüyseniz:

  • Karşılıklı adil alışverişi ön plana almanız gerekiyor.

Rüyada teyzemin kızını görmek rahat erileceğine, dinç kalacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada teyze ve kızını görmek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada teyze kızıyla öpüşmek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada teyzesinin kızını görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada teyze ve teyze kızı görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada teyze kızına sarılmak atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada teyze kızına aşık olmak kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş teyze kızını görmek emrinde insan çalıştıracağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments